autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Branzoici ca la bunica ;-)

Autor: alexada (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexada (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
Aluat:, 600 gr. faina, drojdie, apa, sare, Din ingredientele de mai sus se face un aluat ca de paine., , Umplutura:, 500 gr. telemea sau branza de burduf grasa, 2 oua, zahar (dupa gust), coaja unei lamai, Se amesteca ingredientele pentru umplutura.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Tava se tapeaza cu hartie si se unge cu ulei.
Aluatul se intinde foaie, se unge cu umplutura si se ruleaza. Rulada se taie bucati patrate (3X4 sau 3X5 sau 4X5... in functie de marimea tavii) si se aseaza in tava alternativ, asa incat sa nu se lipeasca marginile taiate din rulada. Se unge deasupra cu lapte bine amestecat cu zahar si se dau la cuptor la foc potrivit (la cuptor electric la 200°C, 30 minute).
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoici ca la bunica ;-)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta Brownie

Tarta Brownie

1. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, apoi le dam deoparte. 2. Intr-o cratita

29 voturi    12 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gogosi pufoase(facute cu lingura)

Gogosi pufoase(facute cu lingura)

Ouale se bat bine cu un praf de sare si cu zaharul pana devin o spuma alba.Se adauga laptele caldut,coaja

193 voturi    28 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    reteta eeste bunaa......pacat ca nu ai pus poze:(((

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 600 gr. faina
  • drojdie
  • apa
  • sare
  • Din ingredientele de mai sus se face un aluat ca de paine.
  • Umplutura:
  • 500 gr. telemea sau branza de burduf grasa
  • 2 oua
  • zahar (dupa gust)
  • coaja unei lamai
  • Se amesteca ingredientele pentru umplutura.

Raporteaza reteta

Alice85

Alice85 (Chef de cuisine)

reteta eeste bunaa......pacat ca nu ai pus poze:(((

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ochi de păun