Tava se tapeaza cu hartie si se unge cu ulei.
Aluatul se intinde foaie, se unge cu umplutura si se ruleaza. Rulada se taie bucati patrate (3X4 sau 3X5 sau 4X5... in functie de marimea tavii) si se aseaza in tava alternativ, asa incat sa nu se lipeasca marginile taiate din rulada. Se unge deasupra cu lapte bine amestecat cu zahar si se dau la cuptor la foc potrivit (la cuptor electric la 200°C, 30 minute).
Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii