Se topeste ciocolata la ben marin sau in cuptorul cu micro unde dupa care seadauga nes-cafe licher si unt si se amesteca bine.
Se amesteca ouale cu zaharul cu telul de mina si se adauga amestecul de ciocolata .Se adauga faina si praful de copt si la urma nucile.
Se toarna intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la copt 35 de minute la 170 de grade(cuptorul incalzit dinainte).
Se raceste si se taie in patrate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii