autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Braunish cu ciocolata si amareto

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
240 gr de ciocolata amaruie 60% cacao, 240 gr de ciocolata cu lapte, 2lingurite de nes-cafe sau o lingura de cafe esspreso macinat, 1/2 pahar licher amareto, 240 gr de unt, 6oua mari, 11/4 pahar +2linguri de zahar, 1pahar+2linguri de faina, 1/2 lingurita de praf de copt, 1/2 pahar de nuca taiata bucatele.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Se topeste ciocolata la ben marin sau in cuptorul cu micro unde dupa care seadauga nes-cafe licher si unt si se amesteca bine.
Se amesteca ouale cu zaharul cu telul de mina si se adauga amestecul de ciocolata .Se adauga faina si praful de copt si la urma nucile.
Se toarna intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la copt 35 de minute la 170 de grade(cuptorul incalzit dinainte).
Se raceste si se taie in patrate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Braunish cu ciocolata si amareto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Un deliciu...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Pare a fi buna prajitura!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Pare buna prajitura,pacat ca nu ai facut mai multe poze!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 240 gr de ciocolata amaruie 60% cacao
  • 240 gr de ciocolata cu lapte
  • 2lingurite de nes-cafe sau o lingura de cafe esspreso macinat
  • 1/2 pahar licher amareto
  • 240 gr de unt
  • 6oua mari
  • 11/4 pahar +2linguri de zahar
  • 1pahar+2linguri de faina
  • 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1/2 pahar de nuca taiata bucatele.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Gem de prune rosii