autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Braunish cu ciocolata si amareto

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
240 gr de ciocolata amaruie 60% cacao, 240 gr de ciocolata cu lapte, 2lingurite de nes-cafe sau o lingura de cafe esspreso macinat, 1/2 pahar licher amareto, 240 gr de unt, 6oua mari, 11/4 pahar +2linguri de zahar, 1pahar+2linguri de faina, 1/2 lingurita de praf de copt, 1/2 pahar de nuca taiata bucatele.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Se topeste ciocolata la ben marin sau in cuptorul cu micro unde dupa care seadauga nes-cafe licher si unt si se amesteca bine.
Se amesteca ouale cu zaharul cu telul de mina si se adauga amestecul de ciocolata .Se adauga faina si praful de copt si la urma nucile.
Se toarna intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la copt 35 de minute la 170 de grade(cuptorul incalzit dinainte).
Se raceste si se taie in patrate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Braunish cu ciocolata si amareto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Branzoici

Branzoici

In 250 ml lapte caldut dizolvam drojdia, 2 linguri zahar,sarea,zaharul vanilat . In faina se face

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Inimioara cu coaja de portocala

Inimioara cu coaja de portocala

Se dizolva drojdia in lapte caldut + o lingurita de zahar. Se adauga 125 gr faina, se amesteca bine

3 voturi    3 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Un deliciu...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Pare a fi buna prajitura!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Pare buna prajitura,pacat ca nu ai facut mai multe poze!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 240 gr de ciocolata amaruie 60% cacao
  • 240 gr de ciocolata cu lapte
  • 2lingurite de nes-cafe sau o lingura de cafe esspreso macinat
  • 1/2 pahar licher amareto
  • 240 gr de unt
  • 6oua mari
  • 11/4 pahar +2linguri de zahar
  • 1pahar+2linguri de faina
  • 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1/2 pahar de nuca taiata bucatele.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Pandispan