autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Braunish cu ciocolata si amareto

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
240 gr de ciocolata amaruie 60% cacao, 240 gr de ciocolata cu lapte, 2lingurite de nes-cafe sau o lingura de cafe esspreso macinat, 1/2 pahar licher amareto, 240 gr de unt, 6oua mari, 11/4 pahar +2linguri de zahar, 1pahar+2linguri de faina, 1/2 lingurita de praf de copt, 1/2 pahar de nuca taiata bucatele.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Se topeste ciocolata la ben marin sau in cuptorul cu micro unde dupa care seadauga nes-cafe licher si unt si se amesteca bine.
Se amesteca ouale cu zaharul cu telul de mina si se adauga amestecul de ciocolata .Se adauga faina si praful de copt si la urma nucile.
Se toarna intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la copt 35 de minute la 170 de grade(cuptorul incalzit dinainte).
Se raceste si se taie in patrate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Braunish cu ciocolata si amareto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Muffins cu afine

Muffins cu afine

Iubesc afinele și tot ce se poate face cu ele, le maninc zilnic și imi plac la nebunie să le folosesc

2 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Turta dulce

Turta dulce

Preparare turta dulce Se face un sirop de zahar, topind o lingura plina cu zahar pana ce zaharul

3 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Un deliciu...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Pare a fi buna prajitura!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Pare buna prajitura,pacat ca nu ai facut mai multe poze!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 240 gr de ciocolata amaruie 60% cacao
  • 240 gr de ciocolata cu lapte
  • 2lingurite de nes-cafe sau o lingura de cafe esspreso macinat
  • 1/2 pahar licher amareto
  • 240 gr de unt
  • 6oua mari
  • 11/4 pahar +2linguri de zahar
  • 1pahar+2linguri de faina
  • 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1/2 pahar de nuca taiata bucatele.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Piersicute