Zharul, pikant fix-ul si otetul se lasa sa se dizolve in ulei, la foc mic. Dupa ce zaharul s-a dizolvat sa ia vasul de pe foc si amestecul se lasa sa se raceasca. Brinza se taie in bucati si se aranjeaza in borcane, iar deasupra se aseza-dupa preferinta-maslinele, ceapa, usturoiul, etc., peste care se toarna amestecul. Se infileteaza capacele la borcane si se lasa sa stea cc. 5 zile intr-un loc racoros si intunecos.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii