Zharul, pikant fix-ul si otetul se lasa sa se dizolve in ulei, la foc mic. Dupa ce zaharul s-a dizolvat sa ia vasul de pe foc si amestecul se lasa sa se raceasca. Brinza se taie in bucati si se aranjeaza in borcane, iar deasupra se aseza-dupa preferinta-maslinele, ceapa, usturoiul, etc., peste care se toarna amestecul. Se infileteaza capacele la borcane si se lasa sa stea cc. 5 zile intr-un loc racoros si intunecos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii