Se curata si se taie fideluta ardeiul gras , brânză se rade pe răzătoare.
Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele peste care se adauga ardeiul taiat fideluta si brânza rasă.
Se toarna compozitia lichida peste faina amestecat cu praful de copt si se omogenizeaza.
Se ung formele cu o picatura de ulei si se aseaza pe o tava rece tapetata cu hartie de copt si se umplu pana la un deget sub margine.
Se da la cuptor preincalzit si se tin 35-40 min pana incep briosele sa se rumeneasca deasupra.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii