Intr-un castron se amesteca piureul de dovleac fiert, ouale, iaurtul si uleiul, esenta de vanilie
In alt castron amestecati ingredientele solide, faina, cerealele maruntite (nu trebuie sa fie foarte fin zdrobite), zaharul, praful de copt si bicarbonatul, praful de scortisoara si sarea.
Peste ingredientele solide amestecate, se adauga ingredientele lichide, amestecand bine compozitia... obtinandu-se un aluat mai moale care se pune cu lingura in cupele speciale de briose, cate doua linguri pentru fiecare cupa.
Tava cu briose se pune in cuptorul incalzit, unde se lasa la copt pentru 20 - 25 minute sau, stiti voi, proba cu scobitoarea. Se scot briosele pe un grilaj si dupa ce se racoresc se toarna deasupra sirop de artar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii