Se pregateste forma pentru briose. Se incalzeste cuptorul la semnul 200 grade C. Laptele, ouale si untul se pun intr-un vas si se bat cu telul pina se omogenizeaza. Se cerne faina, se pune intr-un vas separat si se aduga sare, praf de copt, zahar si cacao, apoi se amsetca bine. Se toarna laptele treptat si se amestca usor. Se adauga piureul de banane. Se toarna aluatul in forme si se da la cuptor 20 min , pina cind briosele se rumenesc. Se servesc reci.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii