Se pregateste forma pentru briose. Se incalzeste cuptorul la semnul 200 grade C. Laptele, ouale si untul se pun intr-un vas si se bat cu telul pina se omogenizeaza. Se cerne faina, se pune intr-un vas separat si se aduga sare, praf de copt, zahar si cacao, apoi se amsetca bine. Se toarna laptele treptat si se amestca usor. Se adauga piureul de banane. Se toarna aluatul in forme si se da la cuptor 20 min , pina cind briosele se rumenesc. Se servesc reci.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii