Reteta postata pe: 16 aprilie 2009
Ingrediente
6 linguri lapte degresat, 2 oua, 10 linguri unt topit, 2 cani faina, 1 lingura praf de copt, sare, 3/4 cana zahar, 150g cacao, 2 banane pasate
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se pregateste forma pentru briose. Se incalzeste cuptorul la semnul 200 grade C. Laptele, ouale si untul se pun intr-un vas si se bat cu telul pina se omogenizeaza. Se cerne faina, se pune intr-un vas separat si se aduga sare, praf de copt, zahar si cacao, apoi se amsetca bine. Se toarna laptele treptat si se amestca usor. Se adauga piureul de banane. Se toarna aluatul in forme si se da la cuptor 20 min , pina cind briosele se rumenesc. Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Aceste briose sunt perfecte pentru pachetelul de zi cu zi.
Topim untul și îl lăsăm să
5 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Cele 3 ouă se mixează cu 150 g zahăr pentru 5 minute, până se dizolvă zahărul.
Se mai
0 voturi
0 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate