autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Briose

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
6 linguri lapte degresat, 2 oua, 10 linguri unt topit, 2 cani faina, 1 lingura praf de copt, sare, 3/4 cana zahar, 150g cacao, 2 banane pasate

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pregateste forma pentru briose. Se incalzeste cuptorul la semnul 200 grade C. Laptele, ouale si untul se pun intr-un vas si se bat cu telul pina se omogenizeaza. Se cerne faina, se pune intr-un vas separat si se aduga sare, praf de copt, zahar si cacao, apoi se amsetca bine. Se toarna laptele treptat si se amestca usor. Se adauga piureul de banane. Se toarna aluatul in forme si se da la cuptor 20 min , pina cind briosele se rumenesc. Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu afine si banane

Briose cu afine si banane

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare.Se adauga pe rand zaharul,zaharul vanilat,untul topit,iaurtul,banana

14 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Briose cu Nutella

Briose cu Nutella

Ouale mixate bine cu zahar, un praf de sare, mac, ulei cate putin (ca la maioneza), iaurt si faina

7 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 linguri lapte degresat
  • 2 oua
  • 10 linguri unt topit
  • 2 cani faina
  • 1 lingura praf de copt
  • sare
  • 3/4 cana zahar
  • 150g cacao
  • 2 banane pasate

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Acadele chesecake cu ciocolata