autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Briose

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
6 linguri lapte degresat, 2 oua, 10 linguri unt topit, 2 cani faina, 1 lingura praf de copt, sare, 3/4 cana zahar, 150g cacao, 2 banane pasate

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pregateste forma pentru briose. Se incalzeste cuptorul la semnul 200 grade C. Laptele, ouale si untul se pun intr-un vas si se bat cu telul pina se omogenizeaza. Se cerne faina, se pune intr-un vas separat si se aduga sare, praf de copt, zahar si cacao, apoi se amsetca bine. Se toarna laptele treptat si se amestca usor. Se adauga piureul de banane. Se toarna aluatul in forme si se da la cuptor 20 min , pina cind briosele se rumenesc. Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose

Briose

Se incinge cuptorul. Se bate untul si zaharul intr-un bol mare cu o lingura de lemn, apoi se adauga

2 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Briose cu crema de mascarpone si capsuni

Briose cu crema de mascarpone si capsuni

Briosele: Mixam ouale spuma impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam uleiul,iar mai

2 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 linguri lapte degresat
  • 2 oua
  • 10 linguri unt topit
  • 2 cani faina
  • 1 lingura praf de copt
  • sare
  • 3/4 cana zahar
  • 150g cacao
  • 2 banane pasate

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Trufe de ciocolata/ French Chocolate Truffles