autor:

Cristina_Bors

» » Aperitive

Briose aperitiv cu sunca si ardei

Autor: Cristina_Bors (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina_Bors (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 august 2012

Ingrediente
250 g sunca de Praga sau jambon, 1 ardei rosu mare, 300 g faina, 1 pliculet cu drojdie uscata, 250 ml smantana, 125g unt topit, 1 ou, 60g cascaval ras, sare, piper, ulei pentru forme, 1 ou pentru uns desupra

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Sunca si ardeiul se taie cubulete. Se amesteca restul ingredientelor, se sareaza si se pipereaza apoi se incorporeaza sunca si ardeiul taiate. Amestecul obtinut se lasa la dospit o ora. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Se ung bine cu ulei formele de briose, (daca nu aveti, puteti folosi o forma de chec) si se umplu locurile cu aluat ( sa fie pline mai mult de jumatate). Se ung cu ou batut si pun la copt aproximativ 20 de minute ( le incercam cu scobitoarea sa vedem daca sunt coapte).
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu sunca si ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
snitele din piept de pui

snitele din piept de pui

se spala pieptul,se taie bucati,se bate se da prin oul amestecat cu delikat,apoi prin pesmet si se

6 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv cu curcan (chec de carne)

Aperitiv cu curcan (chec de carne)

Puneti cartofii la fiert, taiati cubulete mici, cam 15 minute. Intre timp puneti la calit in 4 linguri

10 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 28 august 2012

    Briose, sub ce forma ar fi ele...si indiferent daca sunt dulci sau sarate....dispar ca in abracadra

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g sunca de Praga sau jambon
  • 1 ardei rosu mare
  • 300 g faina
  • 1 pliculet cu drojdie uscata
  • 250 ml smantana
  • 125g unt topit
  • 1 ou
  • 60g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • ulei pentru forme
  • 1 ou pentru uns desupra

Raporteaza reteta

In bucataria vesela

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

Briose, sub ce forma ar fi ele...si indiferent daca sunt dulci sau sarate....dispar ca in abracadra

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ardei umpluti a la Monique