autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Briose cu branza, morcov si dovlecel

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2013

Ingrediente
5 oua, 2 dovlecei potriviti, 3 morcovi, 4-5 linguri cu faina, 100 ml ulei, 150 gr branza(eu am folosit telemea de vaca), 1 lingura crema de mascarpone, 1/2 plic praf de copt, marar, sare, piper, Pentru stratul de deasupra, 2 oua, 2 -3 linguri cu smanatana, seminte de mac

Dificultate: Medie Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Batem bine ouale si apoi adaugam treptat uleiul.Incorporam faina si praful de copt amestecand bine . Curatam dovleceii si morcovii si ii dam prin razatoare.Se scurg bine de apa si apoi se amesteca in compozitia de mai sus impreuna cu branza data prin razatoare , crema de mascarpone si mararul.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine.
Tapetam formele de briose cu hartie si adaugam compozitia de mai sus .
Batem oul cu smantana si turnam deasupra apoi pudram cu mac.
Coacem briosele circa 30 -40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza, morcov si dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec cu ciuperci

Chec cu ciuperci

Puteti folosi ciuperci proaspete sau conservate. Eu am folosit proaspete. Le-am taiat marunt si nu

9 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Caponata siciliana

Caponata siciliana

Se spala vinetele, se sterg,se taie cubulete si se prajesc in ulei. Se curata telina, se spala ,

1 vot    1 comentariu
1h 15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adi , 05 aprilie 2017

    Nu au ieșit. .Cred ca este prea putina faina

Dificultate

Medie

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 2 dovlecei potriviti
  • 3 morcovi
  • 4-5 linguri cu faina
  • 100 ml ulei
  • 150 gr branza(eu am folosit telemea de vaca)
  • 1 lingura crema de mascarpone
  • 1/2 plic praf de copt
  • marar
  • sare
  • piper
  • Pentru stratul de deasupra
  • 2 oua
  • 2 -3 linguri cu smanatana
  • seminte de mac

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

6 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Fara foto

Adi

Nu au ieșit. .Cred ca este prea putina faina

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)