autor:

Fara foto

» » Aperitive

Briose cu branzeturi

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2014

Ingrediente
4 oua, 5 linguri ulei, 5 linguri iaurt, 60 gr cascaval, 40 gr parmezan, 100 gr telemea de vaca, 60 gr cas de oaie, 6-7 linguri faina, 1 lingurita praf de copt, sare, piper, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare.
Incorporam uleiul apoi iaurtul.
Branzeturile le dam toate pe razatoare.
Adaugam parmezanul cu cascavalul, apoi casul de oaie si telemeaua de vaca.
Faina o cernem, o turnam in compozitia de mai sus impreuna cu praful de copt si un varf de cutit cu piper.
Amestecam usor, iar la final presaram putin marar verde tocat.
Pregatim niste forme de briose din silicon (sau de care aveti) si le umplem pe 3/4 cu compozitia pregatita mai sus.
Le asezam pe o tava de aragaz si le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Dupa 25 de minute le verificam cu o scobitoare si daca sunt rumene.
Cand sunt gata le scoatem la racorit apoi servim.
Sunt grozave de luat la pachet, pe un platou cu gustari sau langa o cana de ceai, cafea...
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rozete cu branza si oregano

Rozete cu branza si oregano

Aluatul: Aluatul este foarte usor de facut si foarte rapid, nu trebuie sa-l lasam la crescut ci

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
BULETE DE CASCAVAL

BULETE DE CASCAVAL

Cascavalul se da pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu ouale, faina sarea si piperul dupa gust.Se

13 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri iaurt
  • 60 gr cascaval
  • 40 gr parmezan
  • 100 gr telemea de vaca
  • 60 gr cas de oaie
  • 6-7 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Bruschette cu mozzarella si rosii