Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare.
Incorporam uleiul apoi iaurtul.
Branzeturile le dam toate pe razatoare.
Adaugam parmezanul cu cascavalul, apoi casul de oaie si telemeaua de vaca.
Faina o cernem, o turnam in compozitia de mai sus impreuna cu praful de copt si un varf de cutit cu piper.
Amestecam usor, iar la final presaram putin marar verde tocat.
Pregatim niste forme de briose din silicon (sau de care aveti) si le umplem pe 3/4 cu compozitia pregatita mai sus.
Le asezam pe o tava de aragaz si le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Dupa 25 de minute le verificam cu o scobitoare si daca sunt rumene.
Cand sunt gata le scoatem la racorit apoi servim.
Sunt grozave de luat la pachet, pe un platou cu gustari sau langa o cana de ceai, cafea...
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii