Se fierb cartofii. Se face un piure cu lapte si unt, se adauga patrunjelul si tarhonul tocate, se potriveste de sare si piper.
Se incalzeste cuptorul la 200 gr. C.
Se pregateste un aluat lichid gros si fin din ou, faina, lapte, se adauga un praf sare.
Se ung 2 tavi de briose cu putin ulei masline, se pun pe plita sa se incinga. Se adauga in fiecare forma urmatoarele: cca 2 lingurite aluat, un cubulet de branza, o lingura de piure si din nou o lingurita de aluat.
Se dau la cuptor cca 15-20 minute. Se scot si se servesc fierbinti ca aperitiv sau garnitura.
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii