autor:

Elvira

» » Dulciuri diverse

Briose cu ciocolata

Autor: Elvira (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elvira (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 09 octombrie 2012

Ingrediente
250gr de faina,, 1 pachet de drojdie,, 100gr ciocalata(bucatele),, putina sare,, 1 ou,, 150 gr de zahar,, 1 pachet de zahar vanilie,, 15 ml de lapte,, 125 gr unt

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

9 voturi

Mod de preparare

Ingredientele date sunt pentru 12 portii.Intr-un vas amestecam faina, drojdia, bucatelele de ciocalata si sarea. In alt vas batem oul cu zahar, adaugam pliculetul de vanilie, laptele si untul topit. Apoi incorporam totul, faina cu ciocalata si amesticul obtinut, fara a-l mai bate tare (eu am mai adugat putin suc). Turnam in vasele pregatite din timp. Dam la cuptorul incalzit la 180°C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose de vanilie cu ciocolata in interior

Briose de vanilie cu ciocolata in interior

Ouale, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, faina si praful de copt se pun intr-un castron

6 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Briose cu visine si ciocolata

Briose cu visine si ciocolata

Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema. Separam albusurile

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Otilia Madalina_Huma

    Otilia Madalina_Huma (Bucatar sef):

    Au iesit foarte gustoase,insa mi-a fost greu sa le pot scoate din forme.

  • Fara foto

    Ralucioco (Chef de cuisine):

    Acum două ore le-am făcut. Nu au avut timp nici sa se racească...Au fost devorate imediat! Excepţionale!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Emylili (Bucatar sef) , 18 martie 2015

    A fost superb de bun nici nu-mi dau seama cum asa de frumoase se gustoase s-au primit!Iti multumesc pentru reteta!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250gr de faina,
  • 1 pachet de drojdie,
  • 100gr ciocalata(bucatele),
  • putina sare,
  • 1 ou,
  • 150 gr de zahar,
  • 1 pachet de zahar vanilie,
  • 15 ml de lapte,
  • 125 gr unt

Raporteaza reteta

Retete
de Elvira
Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)

Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)

Se curata și se taie morcovii, se încălzește o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, gatitim

3 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Incepem cu aluatul: Cernem faina intr-un bol, facem o gropita la mijlocul fainii adugam apa, sarea

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Peste la cuptor

Peste la cuptor

De multe ori cind luam masa cu sotul in restaurante imi comandam peste la gratar, o minune de bucate!

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Emylili (Bucatar sef)

A fost superb de bun nici nu-mi dau seama cum asa de frumoase se gustoase s-au primit!Iti multumesc pentru reteta!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tort diplomat special