autor:

Elvira

» » Dulciuri diverse

Briose cu ciocolata

Autor: Elvira (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elvira (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 09 octombrie 2012

Ingrediente
250gr de faina,, 1 pachet de drojdie,, 100gr ciocalata(bucatele),, putina sare,, 1 ou,, 150 gr de zahar,, 1 pachet de zahar vanilie,, 15 ml de lapte,, 125 gr unt

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

9 voturi

Mod de preparare

Ingredientele date sunt pentru 12 portii.Intr-un vas amestecam faina, drojdia, bucatelele de ciocalata si sarea. In alt vas batem oul cu zahar, adaugam pliculetul de vanilie, laptele si untul topit. Apoi incorporam totul, faina cu ciocalata si amesticul obtinut, fara a-l mai bate tare (eu am mai adugat putin suc). Turnam in vasele pregatite din timp. Dam la cuptorul incalzit la 180°C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Batem bine ouale intregi cu zaharul. Adaugam apoi untul topit, uleiul si laptele. Incorporam

8 voturi    3 comentarii
35 min
Prajituri
Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms

Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un

3 voturi    5 comentarii
40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Otilia Madalina_Huma

    Otilia Madalina_Huma (Bucatar sef):

    Au iesit foarte gustoase,insa mi-a fost greu sa le pot scoate din forme.

  • Fara foto

    Ralucioco (Chef de cuisine):

    Acum două ore le-am făcut. Nu au avut timp nici sa se racească...Au fost devorate imediat! Excepţionale!

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MARIA , 19 aprilie 2018

    RETETA PARE OK,DAR SE SPECIFICA UN PACHET DROJDIE,NU SE SPUNE PROASPATA SAU USCATA,IAR UN PACHET POATE AVEA SI 500-1000 GRAME!

  • Fara foto

    Emylili (Bucatar sef) , 18 martie 2015

    A fost superb de bun nici nu-mi dau seama cum asa de frumoase se gustoase s-au primit!Iti multumesc pentru reteta!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250gr de faina,
  • 1 pachet de drojdie,
  • 100gr ciocalata(bucatele),
  • putina sare,
  • 1 ou,
  • 150 gr de zahar,
  • 1 pachet de zahar vanilie,
  • 15 ml de lapte,
  • 125 gr unt

Raporteaza reteta

Retete
de Elvira
Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)

Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)

Se curata și se taie morcovii, se încălzește o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, gatitim

3 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Incepem cu aluatul: Cernem faina intr-un bol, facem o gropita la mijlocul fainii adugam apa, sarea

28 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Peste la cuptor

Peste la cuptor

De multe ori cind luam masa cu sotul in restaurante imi comandam peste la gratar, o minune de bucate!

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

MARIA

RETETA PARE OK,DAR SE SPECIFICA UN PACHET DROJDIE,NU SE SPUNE PROASPATA SAU USCATA,IAR UN PACHET POATE AVEA SI 500-1000 GRAME!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Breton cu frisca si capsuni