autor:

Ionica Maria_Enescu

» » Dulciuri diverse

Briose cu cocos

Autor: Ionica Maria_Enescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionica Maria_Enescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2014

Ingrediente
Aluat:, 200 g faina, 300 ml lapte, 150 g zahar, 1 ou, o lingurita bicarbonat, 2-3 linguri cacao, un varf de sare, , Umplutura:, 50 g cocos, o lingura cu varf de zahar pudra, 1 albus

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Toate ingredientele pentru aluat se amesteca pana se omogenizeaza.



2. Albusul de ou se bate spuma cu zaharul supa care se adauga cocosul.



3. Se ung formele, se pune un strat subtire din aluat in fiecare forma (eu pun 2 linguri de aluat in fiecare). Peste stratul de aluat se pun bulgarasi de umplutura. Cu restul de aluat se acopera bulgarasii.



4.Se baga in cuptorul incalzit, se testeaza daca sunt gata cu o scobitoare.



5. Dupa ce s-au racit, se toarna ciocolata topita peste ele. Este optional.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu nuca de cocos si ciocolata

Briose cu nuca de cocos si ciocolata

Pasul 1: Punem praful de copt si sare peste faina cernuta si omogenizam. Incalzim cuptorul. Pasul

2 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Briose cu cocos

Briose cu cocos

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,dupa care se adauga pe rand zaharul,zaharul vanilat,untul

5 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 300 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • o lingurita bicarbonat
  • 2-3 linguri cacao
  • un varf de sare
  • Umplutura:
  • 50 g cocos
  • o lingura cu varf de zahar pudra
  • 1 albus

Raporteaza reteta

Retete
de Ionica Maria_Enescu
Placinta cu mere si dulceata de visine

Placinta cu mere si dulceata de visine

Se amesteca toate ingredientele uscate in ordinea enumerata pana rezulta un aluat omogen si usor

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Tatin cu Mere

Tarta Tatin cu Mere

Intr-o cratita care poate fi bagata la cuptor se adauga cele 5 linguri de zahar, scortisoara si untul.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Chec cu ciocolata si nuci