autor:

Ionica Maria_Enescu

» » Dulciuri diverse

Briose cu cocos

Autor: Ionica Maria_Enescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionica Maria_Enescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2014

Ingrediente
Aluat:, 200 g faina, 300 ml lapte, 150 g zahar, 1 ou, o lingurita bicarbonat, 2-3 linguri cacao, un varf de sare, , Umplutura:, 50 g cocos, o lingura cu varf de zahar pudra, 1 albus

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Toate ingredientele pentru aluat se amesteca pana se omogenizeaza.



2. Albusul de ou se bate spuma cu zaharul supa care se adauga cocosul.



3. Se ung formele, se pune un strat subtire din aluat in fiecare forma (eu pun 2 linguri de aluat in fiecare). Peste stratul de aluat se pun bulgarasi de umplutura. Cu restul de aluat se acopera bulgarasii.



4.Se baga in cuptorul incalzit, se testeaza daca sunt gata cu o scobitoare.



5. Dupa ce s-au racit, se toarna ciocolata topita peste ele. Este optional.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose de cacao cu nuca de cocos

Briose de cacao cu nuca de cocos

Pentru briose; separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile,smantana

16 voturi    8 comentarii
50 min
Prajituri
Briose de cacao cu nuca de cocos

Briose de cacao cu nuca de cocos

Pentru briose: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile,smantana,untul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 300 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • o lingurita bicarbonat
  • 2-3 linguri cacao
  • un varf de sare
  • Umplutura:
  • 50 g cocos
  • o lingura cu varf de zahar pudra
  • 1 albus

Raporteaza reteta

Retete
de Ionica Maria_Enescu
Placinta cu mere si dulceata de visine

Placinta cu mere si dulceata de visine

Se amesteca toate ingredientele uscate in ordinea enumerata pana rezulta un aluat omogen si usor

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Tatin cu Mere

Tarta Tatin cu Mere

Intr-o cratita care poate fi bagata la cuptor se adauga cele 5 linguri de zahar, scortisoara si untul.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu nuca