1. Toate ingredientele pentru aluat se amesteca pana se omogenizeaza.
2. Albusul de ou se bate spuma cu zaharul supa care se adauga cocosul.
3. Se ung formele, se pune un strat subtire din aluat in fiecare forma (eu pun 2 linguri de aluat in fiecare). Peste stratul de aluat se pun bulgarasi de umplutura. Cu restul de aluat se acopera bulgarasii.
4.Se baga in cuptorul incalzit, se testeaza daca sunt gata cu o scobitoare.
5. Dupa ce s-au racit, se toarna ciocolata topita peste ele. Este optional.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii