Briose cu cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cocos

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 300 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • o lingurita bicarbonat
  • 2-3 linguri cacao
  • un varf de sare
  • Umplutura:
  • 50 g cocos
  • o lingura cu varf de zahar pudra
  • 1 albus

Mod de preparare

1. Toate ingredientele pentru aluat se amesteca pana se omogenizeaza.

2. Albusul de ou se bate spuma cu zaharul supa care se adauga cocosul.

3. Se ung formele, se pune un strat subtire din aluat in fiecare forma (eu pun 2 linguri de aluat in fiecare). Peste stratul de aluat se pun bulgarasi de umplutura. Cu restul de aluat se acopera bulgarasii.

4.Se baga in cuptorul incalzit, se testeaza daca sunt gata cu o scobitoare.

5. Dupa ce s-au racit, se toarna ciocolata topita peste ele. Este optional.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise