Briose cu cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cocos

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 300 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • o lingurita bicarbonat
  • 2-3 linguri cacao
  • un varf de sare
  • Umplutura:
  • 50 g cocos
  • o lingura cu varf de zahar pudra
  • 1 albus

Mod de preparare

1. Toate ingredientele pentru aluat se amesteca pana se omogenizeaza.

2. Albusul de ou se bate spuma cu zaharul supa care se adauga cocosul.

3. Se ung formele, se pune un strat subtire din aluat in fiecare forma (eu pun 2 linguri de aluat in fiecare). Peste stratul de aluat se pun bulgarasi de umplutura. Cu restul de aluat se acopera bulgarasii.

4.Se baga in cuptorul incalzit, se testeaza daca sunt gata cu o scobitoare.

5. Dupa ce s-au racit, se toarna ciocolata topita peste ele. Este optional.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor