autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Briose cu gem

Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
2 oua,, 7 linguri ulei, , 200 gr. iaurt sau lapte batut, , 350 gr. faina,, 2 lingurite praf de copt,, 80 gr. zahar,, un varf de cutit sare, , 12 lingurite gem.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca ouale, uleiul si iaurtul, iar separat se amesteca faina, praful de copt, zaharul si sarea. Se adauga compozitia lichida si se omogenizeaza. Formele (de madlene) se ung cu unt si se umplu pe jumatate cu aluat, apoi se face cate o adancitura cu lingurita in care se pune gem apoi restul de aluat. Se coc in cuptorul incins 25-30 de minute. Se racesc 10 min. in forme apoi se scot usor din forme si se servesc reci. Sunt usor de pregatit si sunt foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Brioșe cu gem

Brioșe cu gem

Cu ceva timp în urmă am găsit de cumpărat forme de brioșe din hârtie de copt pe care scrie

11 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Chec marmorat

Chec marmorat

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile pana obtinem o spuma tare. Adaugam zaharul lingura

13 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 oua,
  • 7 linguri ulei
  • 200 gr. iaurt sau lapte batut
  • 350 gr. faina,
  • 2 lingurite praf de copt,
  • 80 gr. zahar,
  • un varf de cutit sare
  • 12 lingurite gem.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Inimioare dulci