Se amesteca ouale, uleiul si iaurtul, iar separat se amesteca faina, praful de copt, zaharul si sarea. Se adauga compozitia lichida si se omogenizeaza. Formele (de madlene) se ung cu unt si se umplu pe jumatate cu aluat, apoi se face cate o adancitura cu lingurita in care se pune gem apoi restul de aluat. Se coc in cuptorul incins 25-30 de minute. Se racesc 10 min. in forme apoi se scot usor din forme si se servesc reci. Sunt usor de pregatit si sunt foarte gustoase.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii