Intr-o craticioara, se pune ghimbirul pe foc mic.
Într-o crăticioară, se pune ghimbirul pe foc mic, se adauga 50 g de zahăr și sucul de portocală și se lasa pe foc să se gătească pentru câteva minute, până ce zahărul este topit complet. Închidem focul, adăugăm coaja de portocală, amestecăm și lăsăm să se răcească.
Mixăm ouale cu restul de zahăr, până ce compoziția își dublează volumul, adăugăm chefirul si mixăm din nou.
Separat, se amestecă făina cu sarea și praful de copt și se adaugă treptat peste ouă, mixând constant.
La sfârșit se adaugă și amestecul de ghimbir și se mixează bine. Umpleți 2/3 din formele de brioșe și coaceți la 200 de grade C, pentru aproximativ 20 de minute, până se rumenesc.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu