1.Intr-un castron amestecam ingredientele solide:faina,zaharul,zaharul vanilat,praful de copt,coaja rasa de lamaie si ciocolata taiata bucatele.
2.In alt castron se amesteca ingredientele lichide:oul,laptele,uleiul si zeama de lamaie.Turnam compozitia lichida peste cea solida,amestecand usor,doar cat sa se omogenizeze toate ingredientele.
3.Punem hartiile de briose in tava,turnam compozitia in fiecare forma pana la 3/4 din capacitatea fiecareia.
4.Dam tava la cuptorul preincalzit si le coacem 20-25 min,pana trec testul scobitorii.
5.Se scot din tava si se lasa la racit,pe un gratar de prajituri sau pe un platou.
6.Se servesc pudrate cu zahar pudra sau simple,dupa preferinta fiecaruia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii