Brioșe cu ou și gorgonzola dulce, delicioase, perfecte la micul dejun!
Preîncălzeste cuptorul la 180°C.
Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul.
Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă.
Adaugă și jumătate din cantitatea de brânză gorgonzola și amestec-o în compoziția de ouă.
Toarnă amestecul în formele pregătite, umplându-le cam până la 3/4 din volum.
Coace brioșele în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20- 30 de minute sau până când brioșele sunt aurii și crescute.
După ce le-ai scos din cuptor, adaugă restul de brânză gorgonzola și roșii uscate tocate mărunt peste fiecare brioșă și garniseste cu busuioc proaspăt.
Sunt delicioase și ușor de făcut. Poftă bună!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii