autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Briose cu ton si varza de bruxelles

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2015

Ingrediente
200 g faina200 ml lapte3 oua200 g cascaval ras80 ml ulei1 conserva mica ton in ulei 1 praf de coptmarar uscatsarepiper macinat12 buc varza de bruxelles

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs.
Punem ouale intr-un vas ,le amestecam cu un praf de sare si apoi le batem cu telul.Adaugam pe rand laptele, cascavalul si uleiul.Amestecam.Adaugam si tonul(eu nu l-am scurs)apoi faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Tapeteam formele de briose cu hartii pentru briose si le umplem pe jumatate.Adaugam in fiecare cate o varza de bruxelles si acoperim apoi cu compozitia de ton.Preincalzim cuptorul si apoi dam la cuptor la 180 grade timp de circa 20 min. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca ,le scoatem din forma si apoi.....pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ton si varza de bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob din carne de pui imbracat in foietaj

Drob din carne de pui imbracat in foietaj

Modul de preparare: După ce am spălat măruntaiele, le punem la fiert timp de 20 minute: ficatul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cosulete cu legume si ceapa rosie

Cosulete cu legume si ceapa rosie

1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 03 februarie 2015

    Axente_Luca,intradevar s-a strecurat o gresala pe care am remediat-o.Atentionarea insa putea fi facuta folosind alte cuvinte.

  • Axente_Luca

    Axente_Luca (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2015

    Ai uitat caşcavalul ras pe pian, în baie?

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g faina200 ml lapte3 oua200 g cascaval ras80 ml ulei1 conserva mica ton in ulei 1 praf de coptmarar uscatsarepiper macinat12 buc varza de bruxelles

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Axente_Luca,intradevar s-a strecurat o gresala pe care am remediat-o.Atentionarea insa putea fi facuta folosind alte cuvinte.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Orez cu legume