Ingrediente
2 oua, 200 gr zahar, 200 ml ulei, 300 ml iaurt ( eu am folosit danone de cate 150 gr fiecare), 1/2 lingurita sare ( rasa), sucul de la o jumatate de lamaie si coaja, 400 gr faina Ola, 1 si 1/2 plic praf de copt
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
0 voturi
Mod de preparare
sucul de la jumatate de lamaie, e suficient.
Se inglobeaza iaurtul cu sare, suc si coaja de lamaie in continuare, separat amestecam faina cu praful de copt, si apoi o incorporam usurel in compozitie .
compozitia trebuie sa arate destul de groasa, aveti grija sa mixati totul foarte bine, e important apoi pregatim formele pentru briose, eu am folosit forme din hartie, am pus cate 3, una intr-alta pentru a nu se labartza la cuptor am pus cam cate o lingura in fiecare forma, si pe deasupra visinele scurse de zeama si tavalite putin prin faina ( pacat ca n-am avut si nuci)
Tava cu briose am introdus-o in cuptorul incins la 175 grade
Comentata de: diana