Autor:
Cezar (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 23 iulie 2013
Ingrediente
-300 grame făină, -115 grame zahăr, -7 grame praf de copt, -1 ou, -250 grame de iaurt (recomandare: Hanul Boieresc), -4 linguri ulei, -150 grame zmeură.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se incinge cuptorul la 200°. Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate - faina, zaharul si praful de copt. In alt bol se mixeaza oul cu iaurtul si uleiul. Compozitia astfel obtinuta se adauga fainii cu zahar si se amesteca bine si rapid, insa nu prea mult, pentru a obtine briose pufoase. In cele din urma se adauga zmeura. Dupa ce se amesteca compozitia de briose, se imparte in forme si acestea se introduc la cuptor pentru 30 de minute.
Dupa ce se scot, se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe cu zmeură" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Se incalzeste cuptorul la 180 g C.
Se pregateste sosul, punand toate ingredientele intr-o craticioara.
7 voturi
0 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate