autor:

Cezar

» » Dulciuri diverse

Brioșe cu zmeură

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Ingrediente
-300 grame făină, -115 grame zahăr, -7 grame praf de copt, -1 ou, -250 grame de iaurt (recomandare: Hanul Boieresc), -4 linguri ulei, -150 grame zmeură.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°. Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate - faina, zaharul si praful de copt. In alt bol se mixeaza oul cu iaurtul si uleiul. Compozitia astfel obtinuta se adauga fainii cu zahar si se amesteca bine si rapid, insa nu prea mult, pentru a obtine briose pufoase. In cele din urma se adauga zmeura. Dupa ce se amesteca compozitia de briose, se imparte in forme si acestea se introduc la cuptor pentru 30 de minute.

Dupa ce se scot, se pudreaza cu zahar vanilat.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe cu zmeură" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose de ciocolata cu sos de zmeura si piper rosu

Briose de ciocolata cu sos de zmeura si piper rosu

Se incalzeste cuptorul la 180 g C. Se pregateste sosul, punand toate ingredientele intr-o craticioara.

6 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Chec de vanilie

Chec de vanilie

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade. Se bat albusurile cu 3/4 pahar de zahar pana devine o spuma

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -300 grame făină
  • -115 grame zahăr
  • -7 grame praf de copt
  • -1 ou
  • -250 grame de iaurt (recomandare: Hanul Boieresc)
  • -4 linguri ulei
  • -150 grame zmeură.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Biscuiti cu chipsuri de ciocolata