autor:

Cezar

» » Dulciuri diverse

Brioșe cu zmeură

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Ingrediente
-300 grame făină, -115 grame zahăr, -7 grame praf de copt, -1 ou, -250 grame de iaurt (recomandare: Hanul Boieresc), -4 linguri ulei, -150 grame zmeură.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°. Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate - faina, zaharul si praful de copt. In alt bol se mixeaza oul cu iaurtul si uleiul. Compozitia astfel obtinuta se adauga fainii cu zahar si se amesteca bine si rapid, insa nu prea mult, pentru a obtine briose pufoase. In cele din urma se adauga zmeura. Dupa ce se amesteca compozitia de briose, se imparte in forme si acestea se introduc la cuptor pentru 30 de minute.

Dupa ce se scot, se pudreaza cu zahar vanilat.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe cu zmeură" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose de ciocolata cu sos de zmeura si piper rosu

Briose de ciocolata cu sos de zmeura si piper rosu

Se incalzeste cuptorul la 180 g C. Se pregateste sosul, punand toate ingredientele intr-o craticioara.

5 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune o parte din aluat in tava. Merele se spala si se dau pe razatoare. Se pune zaharul si scortisoara

42 voturi    32 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -300 grame făină
  • -115 grame zahăr
  • -7 grame praf de copt
  • -1 ou
  • -250 grame de iaurt (recomandare: Hanul Boieresc)
  • -4 linguri ulei
  • -150 grame zmeură.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tort cu cremă de ciocolată și nucă