autor:

Cezar

» » Dulciuri diverse

Brioșe cu zmeură

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Ingrediente
-300 grame făină, -115 grame zahăr, -7 grame praf de copt, -1 ou, -250 grame de iaurt (recomandare: Hanul Boieresc), -4 linguri ulei, -150 grame zmeură.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°. Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate - faina, zaharul si praful de copt. In alt bol se mixeaza oul cu iaurtul si uleiul. Compozitia astfel obtinuta se adauga fainii cu zahar si se amesteca bine si rapid, insa nu prea mult, pentru a obtine briose pufoase. In cele din urma se adauga zmeura. Dupa ce se amesteca compozitia de briose, se imparte in forme si acestea se introduc la cuptor pentru 30 de minute.

Dupa ce se scot, se pudreaza cu zahar vanilat.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe cu zmeură" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose de ciocolata cu sos de zmeura si piper rosu

Briose de ciocolata cu sos de zmeura si piper rosu

Se incalzeste cuptorul la 180 g C. Se pregateste sosul, punand toate ingredientele intr-o craticioara.

3 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Biscuiti inimioare cu ciocolata

Biscuiti inimioare cu ciocolata

Amestecam untul moale cu zahrul,omogenizam si adaugam oul intreg,continuam sa amestecam; Cernem

2 voturi    8 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -300 grame făină
  • -115 grame zahăr
  • -7 grame praf de copt
  • -1 ou
  • -250 grame de iaurt (recomandare: Hanul Boieresc)
  • -4 linguri ulei
  • -150 grame zmeură.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tort diplomat