Incanta-ti papilele gustative cu aceste briose delicioase cu cacao. O reteta simpla si rapida pentru a pregati desertul perfect pentru orice ocazie. Descopera cum sa faci briose pufoase si aromate, gata in cateva minute!
Preincalzeste cuptorul la 180°C. Aseaza hartii de copt in formele pentru briose sau unge-le cu putin unt si faina.
Amesteca ingredientele uscate: intr-un bol mare, amesteca faina, zaharul, cacaoa, praful de copt si sarea.
Amesteca ingredientele umede: in alt bol, bate ouale usor si adauga untul topit si laptele. Amesteca bine pana când obtii o consistenta omogena. Adauga extractul de vanilie.
Combina ingredientele: toarna amestecul lichid peste ingredientele uscate si amesteca pana cand toate ingredientele sunt incorporate. Ai grija să nu amesteci prea mult, doar pana cand se omogenizeaza.
Umple formele pentru briose: foloseste o lingura sau un polonic micut pentru a umple formele pentru briose cam 2/3 din capacitate.
Coace: pune formele in cuptorul preincalzit si coace timp de aproximativ 15-20 de minute sau pana cand trec testul scobitorii (introduci o scobitoare in mijlocul unei briose si trebuie sa iasa curata).
Scoate briosele din cuptor si lasa-le sa se raceasca in forme timp de cateva minute, apoi le poti transfera pe un gratar pentru a le lasa sa se racească complet.
Poti presara putin zahar pudra, poti decora cu putina glazura de ciocolata sau fulgi de ciocolata pe deasupra pentru un plus de gust si aspect.
Daca va plac briosele, va mai recomandam si reteta de briose cu afine, briose cu mac, capsuni si crema de branza sau briose cu ciocolata. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii