Ungem cu unt cele 6 forme de briose si pornim cuptorul la 200 de grade C.
Friptura si cartofii ii taiem in cuburi mici, iar rosiile le taiem in doua.
Ouale le batem bine impreuna cu cascavalul ras( 50 g) si le asezonam dupa gust.
Feliutele de prosciutto crudo le asezam pe lateralele formelor de briose, apoi punem in forme cate o lingura din compozitia oualor batute, cuburile de friptura si de cartofi.
Completam cu restul compozitiei de oua, punem cate 1/2 de rosie cherry deasupra si mai radem putin cascaval.
Dam tava la cuptorul incalzit , pina se rumenesc briosele, cam 20 de minute ( depinde de cuptor).
Cand sunt gata , le scoatem din cuptor si le lasam cateva minute sa se racoreasca in forme, apoi le scoatem si le putem servi alaturi de rosii in gradina, sos de iaurt sau ce va place voua mai mult.
De ce multumire mai mare are nevoie o bunica, decat de ce se vede in poza ?
Sunt excelente si se fac relativ usor , cu ce aveti prin casa...
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/08/briose-mic-dejun.html
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii