Briose pentru printese

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Briose pentru printese

Ingrediente

  • Pentru briose:
  • 3 oua;
  • 1 ceasca de 150 ml zahar;
  • 75 ml.ulei;
  • 1 ceasca si jumatate faina alba;
  • 1 lingurita praf de copt;
  • esenta de vanilie/lamaie;
  • Pentru decorat:
  • 1 cutie mascarpone;
  • zahar pudra;
  • 50 gr.unt;
  • colorant alimentar;

Mod de preparare

Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul treptat ca la maioneza pana se incorporeaza total.

La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se adauga esenta de vanilie/lamaie.

Compozitia se imparte in mod egal in gaurile unei tavi de muffins sau daca nu aveti in hartiute speciale de briose.

Se pune tava la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.

Crema pentru decor se pregateste astfel:intr-un vas se mixeaza mascarponele cu zaharul pudra si untul,iar apoi se pune colorant dupa preferinta.

Se orneaza briosele si se pun la frigider pentru 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor