Se bat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc .Galbenusurile se mixeaza cu uleiul de masline,cartoful fiert si pasat,cu branzica si cascavalalul ras.Se adauga si ardeiul iute tocat fin dupa ce a fost curatat de nervuri si seminte .Se amesteca albusurile cu amestecul de galbenususri si se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt .Se potriveste dupa gusyt de sare si piper.Se ung forme de briose,se pune cate o lingura de amestec in fiecare forma apoi se dau la copt ccca 20 minute.Se servesc calde sau reci.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii