autor:

anuta

» » Aperitive

Briose picante

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
200 g faina,150 g branza proaspta de vaci,130 g cascavalras,5 oua,4 linguri ulei de masline,2 lingurite rase de praf de copt,un cartof mare,sare ,piper,un ardei iute

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc .Galbenusurile se mixeaza cu uleiul de masline,cartoful fiert si pasat,cu branzica si cascavalalul ras.Se adauga si ardeiul iute tocat fin dupa ce a fost curatat de nervuri si seminte .Se amesteca albusurile cu amestecul de galbenususri si se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt .Se potriveste dupa gusyt de sare si piper.Se ung forme de briose,se pune cate o lingura de amestec in fiecare forma apoi se dau la copt ccca 20 minute.Se servesc calde sau reci.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Aluat:se pun apa+sarea+ulei+unt la fiert. Dupa ce dau in clocot se rastoarna faina toata odata si

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Bruschette cu rosii si mozzarella

Bruschette cu rosii si mozzarella

Se prajesc feliile de paine in toaster,dupa care se freaca cu un catel de usturoi taiat in doua. Rosiile

8 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g faina,150 g branza proaspta de vaci,130 g cascavalras,5 oua,4 linguri ulei de masline,2 lingurite rase de praf de copt,un cartof mare,sare ,piper,un ardei iute

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulada cu spanac si branza de vaci