autor:

anuta

» » Aperitive cu brinza

Briose turnulet

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 februarie 2016

Ingrediente
(8bc.)100 g spanac congelat,250 g faina,o lingurita cu varf de praf de copt,sare,2 oua,75 ml ulei de masline,150 ml lapte, pentru umpluturaDiferite tipuri de branza,dupa preferinta(eu am ales branzica de vaci si o crema de branza pasteurizata ,2 linguri de smantana, decorcateva fire de patrunjel verde,o fasie de ardei rosu

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se bat bine albusurile cu un praf de sare .Galbenusurile se freaca cu uleiul de masline,se adauga laptele,sare dupa gust,se incorporeaza si spanacul dezghetat la temperatura camerei,apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si la urma albusul batut spuma tare.
Se toarna compozitia in forme de briose,unse cu un pic de ulei,apoi se da la copt cca.25 min.in cuptorul preincalzit.Se scot din forme si se lasa sa se raceasca bine.
2.Se freaca branzeturile cu smantana si se mai adauga sare daca este cazul apoi se da la rece cca.30 de min.
Dupa ce s-au racit briosele,se taie pe jumatate si apoi se umplu cu crema de branzeturi.De jur imprejurul umpluturii se pun frunzulite de patrunjel tocate fin si cubulete mici de ardei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose turnulet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Briose turnulet-aperitiv

Briose turnulet-aperitiv

Amestecam faina cu praful de copt. Ouale cu uleiul, le batem bine, intr-un bol. Adaugam laptele

5 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

"Labaneh" cu coriandru verde si ardei iute

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

10 voturi    4 comentarii
28h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (8bc.)100 g spanac congelat,250 g faina,o lingurita cu varf de praf de copt,sare,2 oua,75 ml ulei de masline,150 ml lapte
  • pentru umpluturaDiferite tipuri de branza,dupa preferinta(eu am ales branzica de vaci si o crema de branza pasteurizata ,2 linguri de smantana
  • decorcateva fire de patrunjel verde,o fasie de ardei rosu

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Vinete pane cu urda si ardei gras