1.Se bat bine albusurile cu un praf de sare .Galbenusurile se freaca cu uleiul de masline,se adauga laptele,sare dupa gust,se incorporeaza si spanacul dezghetat la temperatura camerei,apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si la urma albusul batut spuma tare.
Se toarna compozitia in forme de briose,unse cu un pic de ulei,apoi se da la copt cca.25 min.in cuptorul preincalzit.Se scot din forme si se lasa sa se raceasca bine.
2.Se freaca branzeturile cu smantana si se mai adauga sare daca este cazul apoi se da la rece cca.30 de min.
Dupa ce s-au racit briosele,se taie pe jumatate si apoi se umplu cu crema de branzeturi.De jur imprejurul umpluturii se pun frunzulite de patrunjel tocate fin si cubulete mici de ardei.
Pofta buna!
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii