Legumele se spala si se curata; cartofii se taie in doua pe lung , apoi in feliute subtiri si se pune la fiert impreuna cu broccoli desfacut in buchetele mici, timp de 5 minute in putina apa( atat cat sa le acopere). Se scot legumele din apa, se scurg si se aseaza intr-un vas jena, frumos intercalate. Deasupra se toarna zeama in care au fiert si se dau la cuptor pentru a fierbe inabusit timp de 20 minute. Se adauga apoi telemeaua taiata bucati mici, patrunjelul tocat marunt si la urma sucul de rosii. Se mai lasa in cuptor timp de 5-10 minute dupa care se scoate vasul si se lasa sa se raceasca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii