Ingrediente
Avem nevoie de :, -1 kg broccoli, -1 cana de maioneza, -1 cana branza Cheddar rasa marunt, -1/2 cana cascaval ras marunt, -4 fire de ceapa verde, -2 linguri de mustar Dijon, -1/2 ardei rosu taiat marunt, -1/4 lingurita boia de ardei iute, -2 linguri ulei de masline, -1/3 pahar de apa, -4 linguri pesmet
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
12 voturi
Mod de preparare
Se pune broccoli intr-o strecuratoare sa se scurga bine de lichid, apoi se pun intr-o tava de cuptor.
Se amesteca intr-un bol maioneza,branza Cheddar,cascavalul,ceapa verde taiata marunt,ardeiul rosu,mustarul si boiaua ,apoi se intinde uniform peste buchetelele de broccoli.
Se presara cu pesmetul si se da la cuptorul incalzit la 180 de grade timp de 20-25 de minute sau pana s-a rumenit.
Se serveste ca garnitura calda langa fripturi, gratar.
Pofta buna!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 martie 2010
Dragele mele Camelia si Ramona, acestea sunt niste chiftelute numite " Kubeh", facute din grau sfaramat amestecat cu carne de vita macinata marunt si umplute cu carne de vita macinata mai mare , condimentata si calita in ulei cu ceapa si seminte de pin. Este o reteta mai laborioasa si fac intotdeauna in cantitati mai mari , pe care le pun la congelator. Mai am inca in congelator, dar cand le voi pregati , voi posta neaparat reteta. Multumesc tuturor pentru comentarii.
violette (Chef de cuisine) , 17 martie 2010
Foarte bun si foarte sanatos!Felicitari!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 martie 2010
N-ai spus cu ce ai servit bunatate de broccoli!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 martie 2010
hmm....ce bunatate!!!dar si ce ai sevit pe langa arata tare bine!felicitari!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 martie 2010
Foarte buna! De retinut!
costy1969 (Chef de cuisine) , 16 martie 2010
buna,am salvat-o.felicitari.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 martie 2010
Imi place,am salvat reteta.
jsabrina (Chef de cuisine) , 16 martie 2010
CE bine arata..pana si pozele imi provoaca foame :P