autor:

Mihaela11

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Broccoli gratinat

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 martie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de :, -1 kg broccoli, -1 cana de maioneza, -1 cana branza Cheddar rasa marunt, -1/2 cana cascaval ras marunt, -4 fire de ceapa verde, -2 linguri de mustar Dijon, -1/2 ardei rosu taiat marunt, -1/4 lingurita boia de ardei iute, -2 linguri ulei de masline, -1/3 pahar de apa, -4 linguri pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita antiaderenta se pune uleiul de masline si buchetelele de broccoli si se calesc 2-3 minute;apoi se adauga apa , se acopera si se mai lasa 5 minute .
Se pune broccoli intr-o strecuratoare sa se scurga bine de lichid, apoi se pun intr-o tava de cuptor.
Se amesteca intr-un bol maioneza,branza Cheddar,cascavalul,ceapa verde taiata marunt,ardeiul rosu,mustarul si boiaua ,apoi se intinde uniform peste buchetelele de broccoli.
Se presara cu pesmetul si se da la cuptorul incalzit la 180 de grade timp de 20-25 de minute sau pana s-a rumenit.
Se serveste ca garnitura calda langa fripturi, gratar.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli gratinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

-Florile se pun sub jetul da apa si se clatesc usor,apoi se lasa la scurs sau se scutura usor de

14 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Vinetele se curata partial de coaja, se taie felii de aprox 1 cm grosime si se sareaza. Se prajesc

6 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

    astept reteta de kubeh!

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

    Mi-a placut mult,reteta,Mihaela ! Cind am citit comentariul tau,era vorba de o Camelia. Credeam ca e vorba de mine.................apoi,am vazut ca e vorba de tiza mea,C.Grosu. Broccoli,pe linga faptul ca e f.aratos,e si f.sanatos. Asa e,"kubele" sint f.minutioase.Si eu cind fac,fac mai multe si le pun in congelator;acum nu am si mi-e lene sa m-apuc de ele.Cer f.multa treaba. Felcitari pt gratin,Mihaela !Am salvat reteta.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Dragele mele Camelia si Ramona, acestea sunt niste chiftelute numite " Kubeh", facute din grau sfaramat amestecat cu carne de vita macinata marunt si umplute cu carne de vita macinata mai mare , condimentata si calita in ulei cu ceapa si seminte de pin. Este o reteta mai laborioasa si fac intotdeauna in cantitati mai mari , pe care le pun la congelator. Mai am inca in congelator, dar cand le voi pregati , voi posta neaparat reteta. Multumesc tuturor pentru comentarii.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Foarte bun si foarte sanatos!Felicitari!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      N-ai spus cu ce ai servit bunatate de broccoli!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      hmm....ce bunatate!!!dar si ce ai sevit pe langa arata tare bine!felicitari!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Foarte buna! De retinut!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      buna,am salvat-o.felicitari.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Imi place,am salvat reteta.

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      CE bine arata..pana si pozele imi provoaca foame :P

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -1 kg broccoli
  • -1 cana de maioneza
  • -1 cana branza Cheddar rasa marunt
  • -1/2 cana cascaval ras marunt
  • -4 fire de ceapa verde
  • -2 linguri de mustar Dijon
  • -1/2 ardei rosu taiat marunt
  • -1/4 lingurita boia de ardei iute
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1/3 pahar de apa
  • -4 linguri pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan