Se desface broccoli in buchetele si se fierbe in apa sarata timp de 10 minute.Se scoate si se scurge de apa.Intr-o tigaie se pune 1/2 din cantitatea de ulei, se lasa sa se incinga si calim in el ceapa taiata marunt, adaugam carnea tocata, saram si piperam si calim inca 15-20 minute , amestecand mereu.
Se incalzeste cuptorul la 200grade C. Intr-un vas de Jena se pune un rand de broccoli, peste punem carnea tocata si calita. In restul de ulei , punem faina, o calim putin, adaugam pireul de rosii, supa de carne, si , amestecand mereu facem un sos. Punem sosul peste carne si acoperim cu restul de broccoli.Inca 10 minute lasam la cuptor.Se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii