1. Se spala broccoli-ul sub un jet de apa si se scurge.Se indeparteaza frunzele si buchetele ofilite si se taie in buchetele.Tulpina buchetelelor se curata, se taie scurt, si se cresteaza la capat, in cruce.
2. Se fierbe cubul-condiment pentru supa in 120 ml apa si vinul alb, timp de 2 minute. Se adauga buchetelele de broccoli si se mai fierbe timp de aprox. 12 minute.Se scot, se scurg si se mentin calde.
3. Se curata usturoiul, se toaca marunt, se adauga sare si se piseaza. Se topeste untul intr-un vas mic, se adauga usturoiul si se amesteca.
4. Se asaaza broccoli-ul pe un platou fierbinte, se condimeteaza cu sare si piper, se adauga untul cu usturoi peste sau se lasa intr-un bol mic. Se rade parmezan deasupra si se serveste.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii