autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Broccoli la cuptor, cu mozzarella si parmezan

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Ingrediente
broccoli 2 capatani, pesmet, 100 gr unt, 300 mozzarella, 100 gr parmesan ras

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala si se taie buchetelele de broccoli. Se pun la fiert in apa cu sare (cel putin 5 minute). Se scot din apa, se tin in strecuratoare pana pregatim tava pentru cuptor.O tava termorezistenta, se unge cu unt si se presara pesmet pe margini si fund. Se aseaza apoi buchetelele de broccoli una langa alta si se presara deasupra mozzarella si parmezanul. Se pun bucati de unt din loc in loc, se presara pesmet din nou si se presara apoi inca un strat de mozzarella. Se pune iar pesmet si se da la cuptor. Se lasa pana prinde o crusta frumoasa. Cine doreste poate sa renunte la ultimul strat de pesmet si sa lase doar stratul de branza mozzarella.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli la cuptor, cu mozzarella si parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARE CU MAZARE

MANCARE CU MAZARE

Se caleste ceapa taiata rondele pana capata o culoare aurie, adaugam bulionul, apa, dam intr-un clocot

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crema de dovleac

Crema de dovleac

Punem intr-o olicica(cu presiune) toate legumele curatate spalate si taiate in bucatele mici(morcovii

12 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Nastasescu (Bucatar) , 18 septembrie 2012

    Am facut reteta Brocoli la cuptor, cu mici modificari: in loc de motarela si parmezan , am folosit un amestec de branza telemea de capra si cas de oae , peste care am presarat chimion macinat si un pic de piper alb. A iest o compozite cu un parfum si un gust delicios

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte gustos si sanataos! Eu adaug 1/2 ardei rosu iute pentru un plus de aroma si aspect.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Foarte bun si sanatos! Eu pun si 1/2 ardei rosu iute pentru un plus de savoare si aspect.

    • Fara foto

      LILI , 12 noiembrie 2009

      PACAT CA NU SUNT SI NISTE POZE !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • broccoli 2 capatani
  • pesmet
  • 100 gr unt
  • 300 mozzarella
  • 100 gr parmesan ras

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Dan Nastasescu (Bucatar)

Am facut reteta Brocoli la cuptor, cu mici modificari: in loc de motarela si parmezan , am folosit un amestec de branza telemea de capra si cas de oae , peste care am presarat chimion macinat si un pic de piper alb. A iest o compozite cu un parfum si un gust delicios

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tarta cu pui si legume