autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

BROCCOLI LA CUPTOR

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
unt pentru forma de copt,, 300 g broccoli,(congelat),, 2 linguri unt sau margarina,, 3 linguri fulgi de migdale,, 2 linguri faina,, 1/4 l lapte,, piper negru,, 2 conserve de ton in suc propriu (de cate 195 g),, 1 lingurita de boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Se preincalzeste cuptorul la 180*C.
2. Se unge cu unt un vas de Jena, de forma rotunda.
3. Se decongeleaza broccoli in microunde.
4. Se topeste untul si se calesc migdalele 1 -2 minute, pana se rumenesc, iar apoi se scot cu spumiera. Se adauga faina in unt si se caleste. Se toarna laptele, treptat, amestecand continuu, si se fierbe 4-5 minute, pana se ingroasa sosul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga migdalele si se ia cratita de pe foc.
5. Se desprind buchetelele de broccoli. Se asaza cu coditele spre centru, de jur imprejurul formei de copt. Se scurge bine pestele din conserva, se pune in centru peste codite si se acopera totul cu sos.
6. Se acopera forma cu folie de aluminiu si se coace 20-25 de minute, pana se inmoaie legumele. Se scoate folia, se presara preparatul cu1 lingurita de boia dulce si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "BROCCOLI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Tagliatelle cu broccoli si branza la cuptor

Tagliatelle cu broccoli si branza la cuptor

Fierbem la abur broccoli (aproximativ 10 minute). Fierbem in apa cu sare pastele (aproximativ 5

1 vot    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Broccoli la cuptor

Broccoli la cuptor

Intr- o oala se pune apa la fiert, iar cand a dat in clocot, se pune sare si se baga buchetelele

22 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 03 februarie 2009

    Va suparati daca nu pun piper? Nu e voie!!

  • Maria , 09 ianuarie 2009

    Toate retetele, d-nei, Maria Vekas sunt , bune si interesante!Trebuie sa le probam! Se vede ca, este, ardeleanca! Ii urez succes la concurs!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • unt pentru forma de copt,
  • 300 g broccoli,(congelat),
  • 2 linguri unt sau margarina,
  • 3 linguri fulgi de migdale,
  • 2 linguri faina,
  • 1/4 l lapte,
  • piper negru,
  • 2 conserve de ton in suc propriu (de cate 195 g),
  • 1 lingurita de boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Va suparati daca nu pun piper? Nu e voie!!

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Plachie de peste