Se fierb pastele al dente, in acelasi timp se fierbe apa pentru broccoli. Cind pastele sunt aproape gata, se opareste broccoli desfacut in buchetele (eu folosesc si tulpina, curatata de coaja sa taiata in bucatele mai mici) astfell incit sa ramina verde si crocant.
Se rastoarna pe farfurii adinci si generoase pastele foarte fierbinti bine scurse (NU LE CLATITI CU APA!!!! doar scurse bine bine), se pun linga ele/peste ele buchetele de broccoli (tot fierbinti), se toarna generos ulei de masline si APOI se pudreaza cu parmezan ras din belsug si se amesteca pastele astfel garnisite.
Secretul acestui fel de mincare este ca toate sa fie inca foarte calde cind incepeti sa le mincati - uleiul de masline va fixa parmezanul pe paste si ... va garantez ca o sa va lingeti pe degete !!! :)
Nu va ia mai mult de 15-20 minute sa preparati acest fel, simplu si foarte sanatos, cu care cu siguranta veti uimi mesenii!!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii