Se fierb pastele al dente, in acelasi timp se fierbe apa pentru broccoli. Cind pastele sunt aproape gata, se opareste broccoli desfacut in buchetele (eu folosesc si tulpina, curatata de coaja sa taiata in bucatele mai mici) astfell incit sa ramina verde si crocant.
Se rastoarna pe farfurii adinci si generoase pastele foarte fierbinti bine scurse (NU LE CLATITI CU APA!!!! doar scurse bine bine), se pun linga ele/peste ele buchetele de broccoli (tot fierbinti), se toarna generos ulei de masline si APOI se pudreaza cu parmezan ras din belsug si se amesteca pastele astfel garnisite.
Secretul acestui fel de mincare este ca toate sa fie inca foarte calde cind incepeti sa le mincati - uleiul de masline va fixa parmezanul pe paste si ... va garantez ca o sa va lingeti pe degete !!! :)
Nu va ia mai mult de 15-20 minute sa preparati acest fel, simplu si foarte sanatos, cu care cu siguranta veti uimi mesenii!!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii