autor:

Maria Markov

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Brocoli cu 3 feluri de branza

Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2012

Ingrediente
Pentru o portie:, 1 buchet brocoli, 2 triunghiuri de branza topita (ex. Hohland), 2 linguri pline branza telemea rasa, 2 linguri pline cascaval ras, 1 lingurita unt, 50 ml crema de gatit (cooking creme)/smantana

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Brocoli se spala si se fierbe 10 minute in apa cu sare. Se scoate si se lasa cateva minute la scurs.
Se aseaza apoi intr-un bol rezistent la cuptor, se presara untul, branza topita si taiata cubulete, telemeaua si crema de gatit, sare si piper dupa gust.
Se da la cuptorul preincalzit (220 grade) cam 15min, dupa care se scoate, se presara cascavalul (eu am pus si prosciuto) si se mai da 10 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brocoli cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui la cuptor pe pat de legume

Pui la cuptor pe pat de legume

Aceasta mâncare este de sezon, după cum vedeți, sunt majoritatea legumelor pe care le găsim

28 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume de vara la cuptor

Legume de vara la cuptor

Legumele se spala, se curata si se taie fasii sau felii. Se pregateste o tava, se asaza legumele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2012

    Multumesc!! Probabil ca da; nu stiam cum sa-l traduc, de aceea am spus in paranteza exact cum apare pe cutie scris. Seamana la consistenta si culoare cu frisca lichida. E si prima data cand folosesc asa ceva.

  • kllass

    kllass (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2012

    Superba prezentare ,dar ce este crema de gatit?Te referi la smintina de gatit?

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru o portie:
  • 1 buchet brocoli
  • 2 triunghiuri de branza topita (ex. Hohland)
  • 2 linguri pline branza telemea rasa
  • 2 linguri pline cascaval ras
  • 1 lingurita unt
  • 50 ml crema de gatit (cooking creme)/smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Markov
File de peste pane cu legume natur

File de peste pane cu legume natur

Aceasta reteta am preparat-o intr-o seara cand am venit de la servici si am vrut o cina rapida si

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dejun simplu, rapid si gustos

Dejun simplu, rapid si gustos

Se bat ouale spuma, se adauga piper si sare. Intr-o farfurie adanca se pune cana de lapte, se da

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Maria Markov (Chef de cuisine)

Multumesc!! Probabil ca da; nu stiam cum sa-l traduc, de aceea am spus in paranteza exact cum apare pe cutie scris. Seamana la consistenta si culoare cu frisca lichida. E si prima data cand folosesc asa ceva.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sufleu regal de legume