autor:

Maria Markov

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Brocoli cu 3 feluri de branza

Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2012

Ingrediente
Pentru o portie:, 1 buchet brocoli, 2 triunghiuri de branza topita (ex. Hohland), 2 linguri pline branza telemea rasa, 2 linguri pline cascaval ras, 1 lingurita unt, 50 ml crema de gatit (cooking creme)/smantana

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Brocoli se spala si se fierbe 10 minute in apa cu sare. Se scoate si se lasa cateva minute la scurs.
Se aseaza apoi intr-un bol rezistent la cuptor, se presara untul, branza topita si taiata cubulete, telemeaua si crema de gatit, sare si piper dupa gust.
Se da la cuptorul preincalzit (220 grade) cam 15min, dupa care se scoate, se presara cascavalul (eu am pus si prosciuto) si se mai da 10 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brocoli cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu smantana si cascaval

Omleta cu smantana si cascaval

Mixam bine ouale ,apoi adaugam smantana ,sare , piper si omogenizam bine compozitia,apoi o turnam

38 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zucchini Cu Brânză

Zucchini Cu Brânză

Se pune zucchini la prăjit, se condimentează cu piper şi sare sau vegeta, se lasă cam 20 minute.

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2012

    Multumesc!! Probabil ca da; nu stiam cum sa-l traduc, de aceea am spus in paranteza exact cum apare pe cutie scris. Seamana la consistenta si culoare cu frisca lichida. E si prima data cand folosesc asa ceva.

  • kllass

    kllass (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2012

    Superba prezentare ,dar ce este crema de gatit?Te referi la smintina de gatit?

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru o portie:
  • 1 buchet brocoli
  • 2 triunghiuri de branza topita (ex. Hohland)
  • 2 linguri pline branza telemea rasa
  • 2 linguri pline cascaval ras
  • 1 lingurita unt
  • 50 ml crema de gatit (cooking creme)/smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Markov
File de peste pane cu legume natur

File de peste pane cu legume natur

Aceasta reteta am preparat-o intr-o seara cand am venit de la servici si am vrut o cina rapida si

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dejun simplu, rapid si gustos

Dejun simplu, rapid si gustos

Se bat ouale spuma, se adauga piper si sare. Intr-o farfurie adanca se pune cana de lapte, se da

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Maria Markov (Chef de cuisine)

Multumesc!! Probabil ca da; nu stiam cum sa-l traduc, de aceea am spus in paranteza exact cum apare pe cutie scris. Seamana la consistenta si culoare cu frisca lichida. E si prima data cand folosesc asa ceva.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Carnaciori la gratar cu garnitura de ciuperci