autor:

Maria Markov

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Brocoli cu 3 feluri de branza

Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2012

Ingrediente
Pentru o portie:, 1 buchet brocoli, 2 triunghiuri de branza topita (ex. Hohland), 2 linguri pline branza telemea rasa, 2 linguri pline cascaval ras, 1 lingurita unt, 50 ml crema de gatit (cooking creme)/smantana

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Brocoli se spala si se fierbe 10 minute in apa cu sare. Se scoate si se lasa cateva minute la scurs.
Se aseaza apoi intr-un bol rezistent la cuptor, se presara untul, branza topita si taiata cubulete, telemeaua si crema de gatit, sare si piper dupa gust.
Se da la cuptorul preincalzit (220 grade) cam 15min, dupa care se scoate, se presara cascavalul (eu am pus si prosciuto) si se mai da 10 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brocoli cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosiile le

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza cu ciolan afumat

Varza cu ciolan afumat

Se curata si se spala legumele si se taie astfel: - morcovul semirondele subtiri - ceapa, ardeii

6 voturi    2 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2012

    Multumesc!! Probabil ca da; nu stiam cum sa-l traduc, de aceea am spus in paranteza exact cum apare pe cutie scris. Seamana la consistenta si culoare cu frisca lichida. E si prima data cand folosesc asa ceva.

  • kllass

    kllass (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2012

    Superba prezentare ,dar ce este crema de gatit?Te referi la smintina de gatit?

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru o portie:
  • 1 buchet brocoli
  • 2 triunghiuri de branza topita (ex. Hohland)
  • 2 linguri pline branza telemea rasa
  • 2 linguri pline cascaval ras
  • 1 lingurita unt
  • 50 ml crema de gatit (cooking creme)/smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Markov
File de peste pane cu legume natur

File de peste pane cu legume natur

Aceasta reteta am preparat-o intr-o seara cand am venit de la servici si am vrut o cina rapida si

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dejun simplu, rapid si gustos

Dejun simplu, rapid si gustos

Se bat ouale spuma, se adauga piper si sare. Intr-o farfurie adanca se pune cana de lapte, se da

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Maria Markov (Chef de cuisine)

Multumesc!! Probabil ca da; nu stiam cum sa-l traduc, de aceea am spus in paranteza exact cum apare pe cutie scris. Seamana la consistenta si culoare cu frisca lichida. E si prima data cand folosesc asa ceva.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Patisson (dovlecel plat) umplut