se topeste untul, si se caleste in el ceapa verde, tocata marunt. se adauga apoi brocoli, se adauga si o cana apa, se acopera, si se lasa la foc mic 10-15 min, pana cand se moaie brocolli. se pune si mararul tocat marunt, se mai lasa pe foc 2-3 minute, iar apoi punem smanatana, in care am amestecat parmezanul si un galbenus de ou. se potriveste de sare si piper, si se mai lasa la foc mic, inca 5 minute. se serveste cald! optional adaugam in farfurie langa brocolli si sunca prosciuto prajita bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii