se topeste untul, si se caleste in el ceapa verde, tocata marunt. se adauga apoi brocoli, se adauga si o cana apa, se acopera, si se lasa la foc mic 10-15 min, pana cand se moaie brocolli. se pune si mararul tocat marunt, se mai lasa pe foc 2-3 minute, iar apoi punem smanatana, in care am amestecat parmezanul si un galbenus de ou. se potriveste de sare si piper, si se mai lasa la foc mic, inca 5 minute. se serveste cald! optional adaugam in farfurie langa brocolli si sunca prosciuto prajita bine.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii