autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Brocoli cu unt de mustar

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Ingrediente
vezi instructiuni

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

250 g brocoli se desfac in buchetele mai mari. Se fierb intr-o sita peste aburi, pana se inmoaie. 60 g unt moale se amesteca bine cu 2 lingurite de mustar fin si piper negru. Se serveste cu legumele fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brocoli cu unt de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Suc de patlagele galbene

Suc de patlagele galbene

-Se spala patlagelele,se taie in bucati,potrivit de mari ,asa cat sa intre la masina speciala de

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
10 retete cu cartofi

10 retete cu cartofi

Pt.cartofii bondaras: cei 3 cartofi mari se curata de coaja si se fierb intregi putin nu de tot.Apoi

36 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • vezi instructiuni

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Piperchi