Se pune pe foc un vas cu apa si se lasa la fiert.Cand da in clocot se adauga legumele congelate si se lasa circa 9 minute la fiert. Se scot si se lasa la scurs. Morcovii se curata, se spala si se pun la fiert. Cand au fiert pe jumatate se pun si cartofii curatati si spalati si se lasa pana fierb complet. Se scurg si se lasa la racit. Cu zeama obtinuta se poate face supa de legume. Legumele reci se taie feliute medii si se pun intr-o tigaie cu ulei incins unde se rumenesc circa 5 minute. Se sareaza dupa gust si se adauga patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii