autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Brosete marinate in sos de iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui, , 2 dl iaurt, , 1 lingurita boabe de coriandru, , 2 catei de usturoi, , 1 lamaie, , 1 ardei gras verde, , 1 legatura de ridichi lungi, , 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Taiati pieptii de pui cubulete.
Amestecati iaurtul cu putina sare, zeama de lamaie, boabele de coriandru si usturoiul tocat, si tineti carnea circa 30 de minute in sosul astfel preparat, sa se patrunda.
Taiati zarzavatul fideluta, puneti-l intr-un vas cu apa rece de la gheata si bagati-l in frigider.
Incingeti uleiul de masline intr-o cratita sau o tigaie mare si rumeniti - cateva minute - cubuletele de carne.
Puneti-le pe tepuse (frigarui) si serviti-le cu legumele tinute la frigider, bine scurse. Daca este nevoie, mai presarati deasupra sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brosete marinate in sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu nãut (Frango com grão)

Pui cu nãut (Frango com grão)

1)Puiul se taie in bucãti, si se prãjeste in uleiul de mãsline. Adaugã morcovi, ceapa tocatã

5 voturi    3 comentarii
1 min
Mancaruri cu carne
Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

De la pulpe se scoate osul, se bate cu bătătorul de carne, dar nu prea mult și se unge cu muștar.

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Probabil "tepusele" sunt pentru design...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui
  • 2 dl iaurt
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 ardei gras verde
  • 1 legatura de ridichi lungi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Fara foto

Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)

Probabil "tepusele" sunt pentru design...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mazare cu carne de porc