autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Brosete marinate in sos de iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui, , 2 dl iaurt, , 1 lingurita boabe de coriandru, , 2 catei de usturoi, , 1 lamaie, , 1 ardei gras verde, , 1 legatura de ridichi lungi, , 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Taiati pieptii de pui cubulete.
Amestecati iaurtul cu putina sare, zeama de lamaie, boabele de coriandru si usturoiul tocat, si tineti carnea circa 30 de minute in sosul astfel preparat, sa se patrunda.
Taiati zarzavatul fideluta, puneti-l intr-un vas cu apa rece de la gheata si bagati-l in frigider.
Incingeti uleiul de masline intr-o cratita sau o tigaie mare si rumeniti - cateva minute - cubuletele de carne.
Puneti-le pe tepuse (frigarui) si serviti-le cu legumele tinute la frigider, bine scurse. Daca este nevoie, mai presarati deasupra sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brosete marinate in sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANITA DE FICAT DE VITA

TOCANITA DE FICAT DE VITA

Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat

10 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie. Se fierb 3 oua

15 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Probabil "tepusele" sunt pentru design...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui
  • 2 dl iaurt
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 ardei gras verde
  • 1 legatura de ridichi lungi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Fara foto

Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)

Probabil "tepusele" sunt pentru design...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
“Tli Tli” cu pui-“ Tli Tli B’djedj”-reteta algeriana