Brosete marinate in sos de iaurt

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui,
  • 2 dl iaurt,
  • 1 lingurita boabe de coriandru,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 lamaie,
  • 1 ardei gras verde,
  • 1 legatura de ridichi lungi,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Taiati pieptii de pui cubulete.

Amestecati iaurtul cu putina sare, zeama de lamaie, boabele de coriandru si usturoiul tocat, si tineti carnea circa 30 de minute in sosul astfel preparat, sa se patrunda.

Taiati zarzavatul fideluta, puneti-l intr-un vas cu apa rece de la gheata si bagati-l in frigider.

Incingeti uleiul de masline intr-o cratita sau o tigaie mare si rumeniti - cateva minute - cubuletele de carne.

Puneti-le pe tepuse (frigarui) si serviti-le cu legumele tinute la frigider, bine scurse. Daca este nevoie, mai presarati deasupra sare si piper.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor