autor:

» » Mancaruri cu carne

Brosete marinate in sos de iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui, , 2 dl iaurt, , 1 lingurita boabe de coriandru, , 2 catei de usturoi, , 1 lamaie, , 1 ardei gras verde, , 1 legatura de ridichi lungi, , 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Taiati pieptii de pui cubulete.
Amestecati iaurtul cu putina sare, zeama de lamaie, boabele de coriandru si usturoiul tocat, si tineti carnea circa 30 de minute in sosul astfel preparat, sa se patrunda.
Taiati zarzavatul fideluta, puneti-l intr-un vas cu apa rece de la gheata si bagati-l in frigider.
Incingeti uleiul de masline intr-o cratita sau o tigaie mare si rumeniti - cateva minute - cubuletele de carne.
Puneti-le pe tepuse (frigarui) si serviti-le cu legumele tinute la frigider, bine scurse. Daca este nevoie, mai presarati deasupra sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brosete marinate in sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Probabil "tepusele" sunt pentru design...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui
  • 2 dl iaurt
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 ardei gras verde
  • 1 legatura de ridichi lungi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)

Probabil "tepusele" sunt pentru design...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Escalop cu ciuperci