autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Brosete marinate in sos de iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui, , 2 dl iaurt, , 1 lingurita boabe de coriandru, , 2 catei de usturoi, , 1 lamaie, , 1 ardei gras verde, , 1 legatura de ridichi lungi, , 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Taiati pieptii de pui cubulete.
Amestecati iaurtul cu putina sare, zeama de lamaie, boabele de coriandru si usturoiul tocat, si tineti carnea circa 30 de minute in sosul astfel preparat, sa se patrunda.
Taiati zarzavatul fideluta, puneti-l intr-un vas cu apa rece de la gheata si bagati-l in frigider.
Incingeti uleiul de masline intr-o cratita sau o tigaie mare si rumeniti - cateva minute - cubuletele de carne.
Puneti-le pe tepuse (frigarui) si serviti-le cu legumele tinute la frigider, bine scurse. Daca este nevoie, mai presarati deasupra sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brosete marinate in sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca

Musaca

Musacaua este o mancare foarte usor de facut si foarte gustoasa. Sunt mai multe variante care circula

11 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui  cu salata

Pulpe de pui cu salata

Presar pulpele crestate,cu sare,piper si oregano.Le asez pe grillul incins pentru o jumatate de ora,pana

8 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 36 %
389.99 lei
249.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Probabil "tepusele" sunt pentru design...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui
  • 2 dl iaurt
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 ardei gras verde
  • 1 legatura de ridichi lungi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Fara foto

Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)

Probabil "tepusele" sunt pentru design...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tochitura moldoveneasca