Pentru inceput amestecam faina cu praful de copt si sarea.
Ciocolata impreuna cu untul se topesc pe baie de abur sau la microunde.
Lasam 5-10 minute la racit apoi adaugam mierea si zaharul,mixam,adaugam ouale,batem bine pentru a se incorpora iar apoi faina cu praful de copt si sarea.
La final incorporam si semintele,omogenizam si transferam compozitia intr-o tava(23x33) unsa cu unt si tapetata cu faina.
Coacem in cuptorul incalzit inainte aproximativ 20-25 de minute la 180°C.Lasam sa se raceasca complet si taiem patratele.Absolut deliciosi,merita incercati.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii