Brownies din ciocolata cu lapte

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Brownies din ciocolata cu lapte

Ingrediente

  • 160g ciocolata cu lapte
  • 100g unt
  • O cana de zahar
  • 3 oua
  • 200g faina
  • O lingurita esenta de vanilie
  • ....................................
  • 100g ciocolata neagra
  • 3 linguri unt
  • 100ml lapte

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180grade.

Topiti ciocolata la foc mic impreuna cu untul. Luati de pe foc, raciti un pic. Adaugati zaharul si esenta de vanile si amestecati bine. Adaugati ouale pe rand si bateti bine, apoi puneti faina.

Turnati in forme (eu am folosit forme din silicon de mini briose in forma de inimioara).

Coaceti pentru 10-15 minute. Decorati cu un sos format din ciocolata topita la bain marie cu unt si lapte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise