Bruschete cu pasta de usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva sardele in ulei
  • 30 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura rasa unt moale
  • 5 linguri ulei masline
  • 2 baghete de paine

Mod de preparare

Sardelele se scurg si se calesc.Dupa aceea se zdrobesc cu o furculita.15 catei de usturoi se piseaza, frunzele de patrunjel se rup de pe coada si se taie marunt.Toate ingredientele se amesteca, se adauga untul si uleiul si se freaca pana obtineti o pasta.Restul de usturoi se taie bucati mai mari.Putin ulei de masline se incalzeste intr-o tigaie, se pune usturoiul se prajeste auriu si se adauga la pasta de mai sus.

Aceasta pasta se serveste pe baghete la gratar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise