autor:

Fara foto

» » Aperitive

Bruschete Monica

Autor: Monica Beleaua (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica Beleaua (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 octombrie 2011

Ingrediente
o bagheta de paine alba, 200 g ciuperci Champignon crude, 2 rosii, busuioc (de preferinta proaspat), usturoi, ulei de masline, 250 g branza mozarella, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie bagheta felii de 2 cm, apoi se unge cu ulei de masline fiecare felie. Se taie branza si ciupercile, feliute, dupa care se orneaza pe feliile de paine. Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pana incepe sa se topeasca branza. Intre timp se taie rosiile cubulete mici, se pun intr-un bol impreuna cu usturoiul si busuiocul maruntit si se amesteca bine (dar fara sa se zdorbeasca rosiile) cu sare. Se scot bruschetele de la cuptor se pune pasta de rosii cu busuioc si usturoi, dupa care se mai dau la cuptor vreo 10 min. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete Monica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tort aperitiv

Tort aperitiv

Se cumpara foile din magazin, se decongeleaza, se intind si se decupeaza cu o forma de tort rotunda

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Ardei gras umplut cu urda si cas

Ardei gras umplut cu urda si cas

Mod de preparare: se prepara o pasta din urda, cas, ceapa razuita, patrunjelul verde, piper, boia,

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • o bagheta de paine alba
  • 200 g ciuperci Champignon crude
  • 2 rosii
  • busuioc (de preferinta proaspat)
  • usturoi
  • ulei de masline
  • 250 g branza mozarella
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI