Bruschete Monica

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bagheta de paine alba
  • 200 g ciuperci Champignon crude
  • 2 rosii
  • busuioc (de preferinta proaspat)
  • usturoi
  • ulei de masline
  • 250 g branza mozarella
  • sare

Mod de preparare

Se taie bagheta felii de 2 cm, apoi se unge cu ulei de masline fiecare felie. Se taie branza si ciupercile, feliute, dupa care se orneaza pe feliile de paine. Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pana incepe sa se topeasca branza. Intre timp se taie rosiile cubulete mici, se pun intr-un bol impreuna cu usturoiul si busuiocul maruntit si se amesteca bine (dar fara sa se zdorbeasca rosiile) cu sare. Se scot bruschetele de la cuptor se pune pasta de rosii cu busuioc si usturoi, dupa care se mai dau la cuptor vreo 10 min. Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor