Bruschete Monica

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bagheta de paine alba
  • 200 g ciuperci Champignon crude
  • 2 rosii
  • busuioc (de preferinta proaspat)
  • usturoi
  • ulei de masline
  • 250 g branza mozarella
  • sare

Mod de preparare

Se taie bagheta felii de 2 cm, apoi se unge cu ulei de masline fiecare felie. Se taie branza si ciupercile, feliute, dupa care se orneaza pe feliile de paine. Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pana incepe sa se topeasca branza. Intre timp se taie rosiile cubulete mici, se pun intr-un bol impreuna cu usturoiul si busuiocul maruntit si se amesteca bine (dar fara sa se zdorbeasca rosiile) cu sare. Se scot bruschetele de la cuptor se pune pasta de rosii cu busuioc si usturoi, dupa care se mai dau la cuptor vreo 10 min. Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise