Se pune carnea tocata sa se caleasca pana scade toata zeama lasata de ea dupa care se pune pasta de tomate si se potriveste de sare.Intre timp se freaca branza de vaci cu smantana .Dupa ce carnea este calita si racitase adauga peste ea rosiile tocate cat mai marunt si salata taiata fasii subtiri.Pe fiecare biscuite se pune o lingurita din amestecul de branza apoi deasupra o lingurita din amestecul de carne.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii