autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

BRUSCHETTA

Autor: cri micu-caraiman (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cri micu-caraiman (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 iunie 2006

Ingrediente
Rosii, busuioc proaspat, usturoi, sare, ulei de masline, origano, paine felii

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

23 voturi

Mod de preparare

Rosiile se taie cubulete mici si se pun intr-un vas. Se condimenteaza cu sare, ulei de masline, busuioc proaspat taiat marunt, origano, usturoi pisat -- totul dupa gust. Se pune din aceasta compozitie peste feliile de paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "BRUSCHETTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bruschetta con feta

Bruschetta con feta

a inarmati cu buna dispozitie, ingredientele necesare si dupa ce ati baut cafeaua de dimineata, purcedeti

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bruschetta

Bruschetta

Franzela de taie in felii mai groase, dar nu pana la capat. Ele trebuie sa ramana prinse intre ele.

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bumatate !

  • Fara foto

    valentina trofin (Maestru bucatar) , 27 mai 2008

    cel mai important este sa fie painea prajita la gratar daca se poate caci altfel nu mai e chiar bruschetta

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

23 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bumatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Sufleu de conopida cu piept de pui