Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • ulei de masline
  • rosii
  • usturoi
  • leurda (usturoi salbatic)
  • sare
  • piper
  • parmezan

Mod de preparare

O reteta foarte usor de facut, care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp. Cantitatile sunt in functie de cate bruschette vreti sa faceti.

Bagheta se taie felii cam de 1 cm grosime, se unge cu ulei de masline si se prajeste pe o tava in cuptor, pina se rumeneste putin. Cand este gata rumenita, fiecare felie se freaca cu un catel de usturoi curatat. Rosiile spalate si bine sterse se taie cubulete.

Leurda spalata si bine stoarsa se taie marunt si se amesteca cu cubuletele de rosii asezonate. Pe fiecare felie de bagheta punem cate o lingura de rosii cu leurda, apoi presaram parmezan deasupra. Dam bruschetele la cuptor pentru 2 minute , apoi se pot servi. Sunt delicioase asa calde.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul In bucatarie la Sidy.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta