O reteta foarte usor de facut, care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp. Cantitatile sunt in functie de cate bruschette vreti sa faceti.
Bagheta se taie felii cam de 1 cm grosime, se unge cu ulei de masline si se prajeste pe o tava in cuptor, pina se rumeneste putin. Cand este gata rumenita, fiecare felie se freaca cu un catel de usturoi curatat. Rosiile spalate si bine sterse se taie cubulete.
Leurda spalata si bine stoarsa se taie marunt si se amesteca cu cubuletele de rosii asezonate. Pe fiecare felie de bagheta punem cate o lingura de rosii cu leurda, apoi presaram parmezan deasupra. Dam bruschetele la cuptor pentru 2 minute , apoi se pot servi. Sunt delicioase asa calde.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul In bucatarie la Sidy.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii