O reteta foarte usor de facut, care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp. Cantitatile sunt in functie de cate bruschette vreti sa faceti.
Bagheta se taie felii cam de 1 cm grosime, se unge cu ulei de masline si se prajeste pe o tava in cuptor, pina se rumeneste putin. Cand este gata rumenita, fiecare felie se freaca cu un catel de usturoi curatat. Rosiile spalate si bine sterse se taie cubulete.
Leurda spalata si bine stoarsa se taie marunt si se amesteca cu cubuletele de rosii asezonate. Pe fiecare felie de bagheta punem cate o lingura de rosii cu leurda, apoi presaram parmezan deasupra. Dam bruschetele la cuptor pentru 2 minute , apoi se pot servi. Sunt delicioase asa calde.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul In bucatarie la Sidy.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii