proces tehnologic;
se iau cele trei felii de somon se da forma unui trandafir din fiecare felie de somon fume si se aseaza in farfurie,din foietajul de placinta se fac trei cornete care se introduc in cuptorul incins pt rumenire.
dupa ce s-a rumenit fo-etajul acesta se pune la racit pt a-l umple dupa aceea cu icrele pe care le avem pregatite,si le asezam pe felii de lime.
oualele de prepelita le punem la fiert circa trei minute dupa care le curatam cu grija fara a le deteriora.
mod de prezentare si servire;
dupa ce am pregatit toate acestea,vom lua o farfurie de gustare pe care vom monta cei trei trandafiride somon sub forma unui buchet,linga el vom pune cele trei cornete din foietaj umplut fiecare cu cite un fel de icre,
,oualele de prepelita le vom decora cu mararul verde si putin caviariar,din brinza topita vom face o avelina in spatele trandafirilor.
se serveste cu toast prajit
si lamiie.
pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii