Asadar, intr-un castron punem 300 g branza dulce de vaci, un pachet de unt (ambele proaspete si fara de pasteurizari), le omogenizam bine, adaugam 250 g nuca macinata, 200 g stafide, trei linguri de cacao si omogenizam din nou. Incorporam cam 200 g miere de albine, cateva picaturi de esenta ulei de vanilie (fiole subtiri), si iata ca putem sa gustam, daca le dorim mai dulci de atat! Daca da, mai adaugam miere. Cand suntem multumiti de gust, verificam luand intre palme cam o lingura plina de compozitie si-i dam aspect de sfera. Consistenta trebuie sa fie ca a unei creme foarte tari (stafidele vor lucra in timp prin a absorbi din umiditate, asa ca ele se vor mai intari pe parcurs). Daca sunt prea moi, fapt determinat de o branza
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii