Se preîncălzeşte cuptorul la 200 grade. Se încinge uleiul de măsline şi se rumenesc feliile de cartofi, se adaugă puţin bulion de legume şi se fierb la foc mic, acoperit, circa 10 minute. Vinetele se rumenesc în puţin ulei de măsline, întorcându-le pe toate părţile, se condimentează cu sare şi piper. Se înăbuşă ceapa, se adaugă roşiile şi verdeaţa, se condimentează după gust, acest sos fiind foarte gustos şi în variantă dulce-picantă. Legumele astfel pregătite se dispun apoi, în straturi, într-o formă termorezistentă: se începe cu rondelele de cartofi, se presară cu pătrunjelul tocat, apoi sosul de roşii, iar deasupra se dispun rondelele de vinete. Se introduce, pentru circa 15 minute, la cuptor, astfel ca vinetele să fie frumos rumenite.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii