Intr-o tigaie de teflon se pune putin ulei si se prajeste ceapa tocata si ardeiul tocat si se lasa sa se moaie putin,se adauga si ardeiul iute,si oregano.
Se lasa sa se raceasca si se adauga patrunjelul tocat.
Intr-un vas se bat ouale si se adauga brinza dupa care ceapa si ardeiul si la urma faina,deasemeni faina alba,praful de copt si iaurturile.
Se amesteca bine sa nu aiba cocoloase si se toarna intr-o tava de budinca unsa cu putin unt.
Se coace la 180-190 de grade (cuptorul incalzit dinainte)aproape 35 de minute.
Este o budinca gustoasa asemeni malaiului numai ca sarat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii