Se maruntesc resturile de cozonac si se inmoaie in lapte, amestecat cu zaharul si galbenusurile.Se curata bananele, se taie felii rotunde si se stropesc cu rom.Se bat bine albusurile si se amesteca usor cu cozonacul inmuiat si cu feliile de banane.
Se ia un vas de jena, se unge cuunt, se tapeteaza cu pesmet si se adauga compozitia.Se da la cuptor, la un foc iute mai intai si apoi potrivit si se coace cca 50 de minute.Se poate servi cu un sodou de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii