Reteta postata pe: 02 mai 2009
Ingrediente
500g branza de vaci, 6 oua, 1 lg unt zahar dupa gust, stafide, 1 plic praf de budinca cu gust de frisca
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Branza se amesteca cu galbenusurile, untul, zaharul, albusurile batute spuma, stafidele si praful de budinca. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina. Se serveste cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam fideaua.Din momentul fierberii
6 voturi
0 comentarii
45 min
Branza de vaci se amesteca cu 6 oua si zaharul. Orezul se fierbe separat, apoi se adauga peste
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate