Punem intr-o oala apa la fiert cu un praf de sare.
Cand da in clocot turnam pastele si le fierbem atat cat scrie pe punga(sau gustati una si cand considerati ca sunt fierte le luati de pe foc).
Intr-un bol amestecam bine branza cu zaharul,ouale si smantana.
Apoi punem coaja de portocala,esenta de portocale,4-5 linguri suc,stors de la portocala si vanilia.
Ciocolata o taiem cubulete si o adaugam in compozitia de branza.
Pastele fierte le scurgem bine de apa.
Le lasam putin sa se racoreasca apoi le punem peste branza.
Amestecam totul foarte bine.
Luam o tava(eu am pus in una rotunda),o ungem cu putina margarina si o tapetam cu hartie de copt.
Asezam compozitia in tava si o nivelam .
Introducem tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.
O lasam acolo pana ce budinca capata o culoare usor aurie.
Apoi o scoatem ,o lasam sa se racoresca si servim!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii